Generelt om vinduer

Udover de forskellige vinduer og faste karme der er vist her på siden, laver vi også jalousi-skodder og fuldisoleret fyldninger/brystninger.

Hvis du ikke lige finder det vindue du har i tankerne, så fortvivl ikke - kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og lad ham hjælpe dig i den retning som du ønsker. Det er næsten kun fantasien der sætter grænserne for, hvad vi kan lave.

- Første gang du pudser dine nye vinduer kan du med fordel bruge salmiakspiritus eller keramisk kogepladerens / rustfri stålrens til at tage fedt og rester fra klistermærker m.m.

Trævinduer leveres som standard med 44 x 115 mm. karm og træ/alu vinduer med 44 x 128 mm. karm dimension.

Mod tillæg kan vi levere andre dimensioner. I ældre ejendomme kan det f.eks. være 56 x 115 mm. eller 56 x 140 mm. 

Mange vinduer fra 70-erne er med 44 x 95 mm. karm. Det kan være en fordel, at få  nye vinduer i samme karmbredde, så man ikke skal ændre i murværk.

Alle vinduer leveres med soft line profil på kanter (lille runding) eller med kehling (gammeldags profil).

Alle fyrretræs elementer fremstilles i i fingerskaret kernetræ uden knaster.

Sprosser: 

Sprosser kan leveres i 24 - 40 - 60 mm. bredde. 40 og 60 mm. sprosser er gennemgående. 24 mm. energi-sprosser er limet uden på ruden og den udvendige del er i aluminium. Der er plastindlæg mellem glassene, så det ligner små ruder.